Puoti

Tervetuloa Creatin verkkopuotiin!

Tälle sivulle on koottu otos myymistämme tuotteista, mutta valikoimamme elää ja hengittää jatkuvasti. Mielettömin skaala on esillä Creat Spacessa, joka sijaitsee osoitteessa Albertinkatu 12, Helsinki. Galleriapuotimme on (useimmiten) avoinna ti–su klo 12–18. Maksuvälineenä käyvät pankkikortit Visa Electronin talousplektrasta platinaiseen Amexiin. Joskus tarjoamme kaupantekijäisiksi kahvia tahi muuta kurkunkostuketta.

Jos maantieteellinen lokaatiosi ei salli kivijalkapuodissa asioimista, voit toki tukea disruptiivisen kriisin kourissa sinnittelevää postilaitostamme ja tilata tuotteita suoraan oman luukun läpi toimitettuna. Tällöin tuotteen hintaan lisätään pakkaus- ja postituskuluna 5 €. Tiedustelut ja tilaukset sähköpostitse osoitteeseen puoti@creat.fi. Saat maksuohjeet vastauspostissa, mutta todettakoon yleisesti, että transaktioon vaaditaan verkkopankkitunnuksia. Tuotteilla on lakisääteinen (ja mukavien asiakkaiden kohdalla sitäkin hövelimpi) palautusoikeus.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron, jolla tuemme yhdessä pohjoismaisen hyvinvointivaltion tulevaisuutta. Toimitusehdot löytyvät, kun rullailet tällä sivulla koko valikoimamme läpi aivan internetin alalaitaan asti.

Rahan vaihtaminen materiaan hyödyttää useimmiten vähintään yhtä kaupankäynnin osapuolta – ja ellei ketään muuta, vähintään verottajaa. Kun suoritat ostotapahtuman Creatin puodissa, joku voittaa aina! Tutustu rakkaudella kuratoituun katalogiimme ja pane kansantalouden onnenpyörä hyrräämään!

KESÄPÖRRIÄINEN!
Hemmo Päivärinne / Soundi: ”Tuntuu että sävellykset kumpuavat pidäkkeettä lahjakkaan ja vimmaisen, mutta ristiriitaisen Marian sisältä. Kiihkoa!” ★★★★/★★★★★
Pasi Kostiainen / Anakonda: ”Nyt ajo on kovaa heti avausraidasta Ajan takaa lähtien. Siinä, missä Jytämimmit jytäsi, niin Mara Balls groovaa.” VIIKON INDIE
Ari Väntänen / Levyhyllyt.musiikkikirjastot.fi: ”Elävän kiven tehokkaan primitiiviselle tuotannolle ja pöriseville ja maukuville kitararaidoille voisi etsiä vertailukohdiksi kaikenlaisia fuzzia, wahia, aineita, autotalleja ja aavikkomaisemia suosivia amerikkalaisyhtyeitä, mutta se tuntuu turhalta. Mara Ballsilla on tässä rockin kehyksessä aivan oma juttunsa, jonka ymmärtää paremmin kuuntelemalla musiikkia kuin tutkimalla rautalankamalleja.”
Nalle Österman / Iltamakasiini: ”Elävä kivi on suurien kontrastien levy. Rujo ja raju sekä herkkä ja hauras samaan aikaan. Näin laajojen kaarien ja ääripäiden taltiointi vaatii näkemystä ja ymmärrystä.” 777/777
Oskari Onninen / HS: ”Kaiken huipuksi Maravishnu-instrumentaali on inha muistutus kaikesta siitä pahasta, mitä Kingston Wall on kitaristipojille tässä maassa aiheuttanut.” ★★/★★★★★

TEKSTIILIÄ TORSON PÄÄLLE!
Tom of Finland by Keltainen Ruusu, säätiöltä lisensoitu virallinen malli. Kahta eri printtiä: sailor (kuvassa) ja officer (kuvittele). Kokoja S:stä M:n kautta L:stä aina XL:ään. Kaikissa kaksi lyhyttä hihaa ja pääntie sekä ”sujahdusaukko” alhaalla (asettuu noin lantion kohdalle, jos koko on valittu optimaalisesti).

ARVOSTELUMENESTYS! Jussi Ahlroth / HS: ”Kimmo Aroluoman Jenkkirundi kertoo paitsi tragikoomisen tarinan kiertue-elämän nurjasta puolesta, myös koskettavan avoimen kertomuksen hänestä itsestään. Aroluoma kuvailee suorasanaisesti sitä, miten hän hukkasi perheensä ja terveytensä yrittäessään pitää kiinni käsistä lipsuvasta urastaan.”  Ari Väntänen / Inferno: ”Jenkkirundista voivat oppia jotakin kiertuetöistä kiinnostuneet, mutta myös ne, jotka haluavat kehittää elämäntaitojaan.” Mikko Meriläinen / Soundi: ”Kirjan pitäisi olla pakollista luettavaa kaikille ensimmäisiä ulkomaanrundeja suunnitteleville bändeille.” Suonna Kononen / Karjalainen & Keskisuomalainen: ”Jos Aroluoma jatkaa tällä tavalla, hän saattaa vielä joku päivä tulla luoneeksi suomalaisen rockversion Zenistä ja moottoripyörän kunnossapidosta.”
ARVOSTELUMENESTYS!
Jussi Ahlroth / HS: ”Kimmo Aroluoman Jenkkirundi kertoo paitsi tragikoomisen tarinan kiertue-elämän nurjasta puolesta, myös koskettavan avoimen kertomuksen hänestä itsestään. Aroluoma kuvailee suorasanaisesti sitä, miten hän hukkasi perheensä ja terveytensä yrittäessään pitää kiinni käsistä lipsuvasta urastaan.”
Ari Väntänen / Inferno: ”Jenkkirundista voivat oppia jotakin kiertuetöistä kiinnostuneet, mutta myös ne, jotka haluavat kehittää elämäntaitojaan.”
Mikko Meriläinen / Soundi: ”Kirjan pitäisi olla pakollista luettavaa kaikille ensimmäisiä ulkomaanrundeja suunnitteleville bändeille.”
Suonna Kononen / Karjalainen & Keskisuomalainen: ”Jos Aroluoma jatkaa tällä tavalla, hän saattaa vielä joku päivä tulla luoneeksi suomalaisen rockversion Zenistä ja moottoripyörän kunnossapidosta.”

MAKULOINNILTA PELASTETTU MATKA ERIKA EIFFELIN MAAILMAAN! Tiina-Rakel Liekki: ”Suosittelen lämpimästi. Rautaiset rakastajat on viihdyttävä ja avartava yhtä aikaa. Ja yllättävän herkkä teos.”  Mesikämmen-blogi: ”Rautaiset rakastajat herättää ajatuksia ja venyttää tajuntaa. Mesikämmen suosittelee.”  Kujerruksia.fi-blogi: ”Voisin varmasti kirjoittaa tästä kirjasta sivutolkulla. Totean kuitenkin tähän loppuun vain, että Rautaiset rakastajat oli huikean kiinnostavaa luettavaa. Se on avartava tietoteos, koskettava elämäkerta ja kaikenkaikkiaan mieleenjäävä ja mietityttävä kirja. Suosittelen.”  Also sprach Jussi -blogi: ”Periaatteessa Erika Eiffelin elämästä voisi tehdä matter-of-factly tapahtumia luetellen uskomattomalta tuntuvan tarinan, joka imaisisi mukaansa. Kun hänen hulppeaan elämäntarinaansa yhdistetään kirjailijan ja Eiffelin kohtaamisista syntyviä pohdintoja, lopputuloksena on kuitenkin hämmentävän kauniita ajatuksia, joiden synnyttämiseen on vieläpä tehty ilmeisen paljon taustatöitä.” Hitaita raapaisuja -blogi: ”Paikoitellen kirjaa lukiessaan jää ihmettelemään, voiko jonkun ihmisen elämä olla oikeasti ja aidosti näin mielenkiintoista, kuin elokuvaa. Pääsy ilmavoimiin, vuodet Japanissa miekkataiturina, mestaruudet jousiammunnassa ja monet muut kirjan esille nostamat Erikan elämänvaiheet herättävät hämmästystä ja kunnioitusta.”
MAKULOINNILTA PELASTETTU MATKA ERIKA EIFFELIN MAAILMAAN!
Tiina-Rakel Liekki: ”Suosittelen lämpimästi. Rautaiset rakastajat on viihdyttävä ja avartava yhtä aikaa. Ja yllättävän herkkä teos.”
Mesikämmen-blogi: ”Rautaiset rakastajat herättää ajatuksia ja venyttää tajuntaa. Mesikämmen suosittelee.”
Kujerruksia.fi-blogi: ”Voisin varmasti kirjoittaa tästä kirjasta sivutolkulla. Totean kuitenkin tähän loppuun vain, että Rautaiset rakastajat oli huikean kiinnostavaa luettavaa. Se on avartava tietoteos, koskettava elämäkerta ja kaikenkaikkiaan mieleenjäävä ja mietityttävä kirja. Suosittelen.”
Also sprach Jussi -blogi: ”Periaatteessa Erika Eiffelin elämästä voisi tehdä matter-of-factly tapahtumia luetellen uskomattomalta tuntuvan tarinan, joka imaisisi mukaansa. Kun hänen hulppeaan elämäntarinaansa yhdistetään kirjailijan ja Eiffelin kohtaamisista syntyviä pohdintoja, lopputuloksena on kuitenkin hämmentävän kauniita ajatuksia, joiden synnyttämiseen on vieläpä tehty ilmeisen paljon taustatöitä.”
Hitaita raapaisuja -blogi: ”Paikoitellen kirjaa lukiessaan jää ihmettelemään, voiko jonkun ihmisen elämä olla oikeasti ja aidosti näin mielenkiintoista, kuin elokuvaa. Pääsy ilmavoimiin, vuodet Japanissa miekkataiturina, mestaruudet jousiammunnassa ja monet muut kirjan esille nostamat Erikan elämänvaiheet herättävät hämmästystä ja kunnioitusta.”

TEIPPIÄ TAULUUN! Tämä uniikki, käsityönä lasilevylle tehty sähköteippiteos jäi Benjamin Murphyn Vile Oblivion -näyttelystä Creat Spaceen, koska yksi ohariolli ei suurista puheista huolimatta ikinä tullut lunastamaan varaamaansa taulua. Kehystetty 24 x 33 cm teos nähtävillä Creat Spacessa. Ostohommat paikan päällä, tätä emme postita.
TEIPPIÄ TAULUUN!
Tämä uniikki, käsityönä lasilevylle tehty sähköteippiteos jäi Benjamin Murphyn Vile Oblivion -näyttelystä Creat Spaceen, koska yksi ohariolli ei suurista puheista huolimatta ikinä tullut lunastamaan varaamaansa taulua. Kehystetty 24 x 33 cm teos nähtävillä Creat Spacessa. Ostohommat paikan päällä, tätä emme postita.

POST-PULKKINEN! Marraskuussa 2016 Creat-sivustolla julkaistiin Henri Pulkkisen ja Paperi T:n suhdetta puiva artikkeli ”Post-Pulkkinen”. Ville Malja toteutti kuvituksen MEB – Mister Easy Businessin Kampin myymälässä valokopiokoneella perinteisellä ”laita Papru naamasi lasiin” -metodilla. Kuvia otettiin neljä. Joka kuvasta kopiokone sylki sisuksistaan A3-kokoisen originaalin. Nämä neljä kuvaa skannattiin ja niistä teetettiin digitaaliset printit korkealaatuiselle valokuvapaperille, vain yksi uniikki kappale kustakin. Henri Pulkkisen signeeraamat kehystetyt teokset ovat myynnissä Creat Spacessa. Neljästä uniikista kuvasta kolme on yhä kaupan. Editio jokaisesta on siis todellakin vain 1/1. Mukaan saa myös alkuperäisen kopiokoneprintin.
POST-PULKKINEN!
Marraskuussa 2016 Creat-sivustolla julkaistiin Henri Pulkkisen ja Paperi T:n suhdetta puiva artikkeli ”Post-Pulkkinen”. Ville Malja toteutti kuvituksen MEB – Mister Easy Businessin Kampin myymälässä valokopiokoneella perinteisellä ”laita Papru naamasi lasiin” -metodilla. Kuvia otettiin neljä. Joka kuvasta kopiokone sylki sisuksistaan A3-kokoisen originaalin. Nämä neljä kuvaa skannattiin ja niistä teetettiin digitaaliset printit korkealaatuiselle valokuvapaperille, vain yksi uniikki kappale kustakin. Henri Pulkkisen signeeraamat kehystetyt teokset ovat myynnissä Creat Spacessa. Neljästä uniikista kuvasta kolme on yhä kaupan. Editio jokaisesta on siis todellakin vain 1/1. Mukaan saa myös alkuperäisen kopiokoneprintin.

POST-PULKKINEN 2.0! Teossarjan toinen osa. Uniikki ja Henri Pulkkisen signeeraama vedos tämäkin. Kehystetty 70 x 50 cm digiprintti. Myytävänä vain Creat Spacessa, ei postitusta.
POST-PULKKINEN 2.0!
Teossarjan toinen osa. Uniikki ja Henri Pulkkisen signeeraama vedos tämäkin. Kehystetty 70 x 50 cm digiprintti. Myytävänä vain Creat Spacessa, ei postitusta.

EI KAHTA POST-PULKKISTA ILMAN KOLMATTA! Paperi T -sarjan kolmas osa. Uniikki, Henri Pulkkisen signeeraama teos. Kehystetty 70 x 50 cm digiprintti. Editio todellakin 1/1. Myytävänä vain Creat Spacessa.
EI KAHTA POST-PULKKISTA ILMAN KOLMATTA!
Paperi T -sarjan kolmas osa. Uniikki, Henri Pulkkisen signeeraama teos. Kehystetty 70 x 50 cm digiprintti. Editio todellakin 1/1. Myytävänä vain Creat Spacessa.

Kaupan ehdot

Tuotteet tilataan sähköpostitse osoitteessa puoti@creat.fi. Tilausvahvistus sekä kuitti toimitetaan, kun suoritus on tullut Kulttuurituotanto Creat osk:n pankkitilille. Toimitusaika on enintään 7 vrk maksusuorituksesta. Creatin verkkokaupalla on oikeus perua tilaus, mikäli sen yhteydessä esiintyy epäselvyyksiä: esimerkiksi tilaajalla ei ole laillisia oikeuksia pankkitiliin, jolta tilaus maksettiin. Tällöin tilaajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse. Mikäli muunlaisia ongelmia tilauksen tai lähettämisen yhteydessä esiintyy, otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Asiakkaalla on lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus vahingoittumattomalle tuotteelle. Palautuksiin liittyvät yhteydenotot sähköpostitse osoitteeseen puoti@creat.fi. Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuvat postikulut. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (10 % / 24 %). Tätä verkkokauppaa pitää yllä Kulttuurituotanto Creat osk, Albertinkatu 12, 00150 Helsinki. Y-tunnuksemme on 2715934-5.

Leave a Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>