Tämänkin teoksen on suunnitellut ja toteuttanut Jenni Väre. Yhteydenotot kaikissa graafisissa suunnittelutarpeissa: pisnes@creat.fi.

Yleinen

Klubb Skala on mieletön!

Perjantaina tuomiopäivän pasuuna puhaltaa Yrjönkadun Luckanissa.

Kuva: Jenni Väre / Creat

Creat, Luckan & Radio Helsinki presenterar stolt: Klubb Skala

Luckans Veranda, Yrjönkatu 31, Helsinki
GRATIS eli ILMAINEN.
Ovet auki 18.30, musiikki alkaa klo 19.


Lopunajat ovat juhlaa valmistautuneille. Harva tulee kuitenkaan ajatelleeksi, mitkä voivat olla pasuunansoiton seuraukset.

Referoidaan suurta kirjaa. Kun karitsa avaa seitsemännen sinetin, kirjoittaja näkee seitsemän enkeliä, joilla on seitsemän pasuunaa. Enkelit puhaltavat pasuunoihin vuorotellen.

Rakeita ja tulta heitetään maan päälle. Kolmannes maasta palaa.

Mereen heitetään palava vuori. Kolmannes merestä muuttuu vereksi ja kolmannes meren elävistä kuolee.

Taivaasta putoaa tulisoihtuna Koiruoho-niminen tähti makeisiin vesiin. Vedet käyvät karvaaksi ja paljon ihmisiä kuolee.

Kolmannes auringosta, kuusta ja tähdistä pimenee.

Taivaasta maan päälle pudonneelle tähdelle annetaan syvyyden kaivon avain. Kaivosta tulee heinäsirkkoja, kuninkaanaan syvyyden enkeli Abaddon, ja ne vaivaavat ihmisiä viisi kuukautta, mutta eivät tapa. Jumalan sinetillä varustetut ihmiset kuitenkin säästyvät.

Neljä enkeliä päästetään irti tappamaan kolmannes ihmisistä. Kirjoittaja näkee myös kaksi todistajaa, jotka saarnaavat ja profetoivat 1 260 päivää. Tämän jälkeen peto surmaa heidät, ja heidän ruumiinsa ovat kaikkien nähtävinä kolme ja puoli päivää. Lopulta ne nousevat taivaaseen pilven kannattelemina.

Jumalan temppeli taivaassa aukenee. Peto saapuu.

Eikä tässä vielä kaikki. Pasuunan lisäksi göteborgilainen MAG alias Magdalena Ågren operoi oman äänensä, megafonin, kitaran ja kaiken mahdollisen ympäröivän todellisuuden voimin.

Klubb Skalanissa esiintyvät myös Grateful Däd (Tampere), DJ Timo Kaukolampi (K-X-P) ja DJ Christian Pallin (Klubb Koloni / Göteborg). Skaala on mieletön.

Ilmainen sisäänpääsy. Tervetuloa – ni är hjärtligt välkomna.

Zuckerberg-event täällä.

JÄIKÖ NÄLKÄ?

VHS

Isabella Chydenius: LOCK IN  

LOCK IN is a cross-disciplinary art piece by Finnish painter and installation artist Isabella Chydenius. It will be live-streamed 24/7 on the screen above...

30.11. 2016