Puoti

Tervetuloa Creatin verkkopuotiin!

Tälle sivulle on koottu otos myymistämme tuotteista, mutta valikoimamme elää ja hengittää jatkuvasti. Mielettömin skaala on esillä Creat Spacessa, joka sijaitsee osoitteessa Albertinkatu 12, Helsinki. Galleriapuotimme on (useimmiten) avoinna ti–su klo 12–18. Maksuvälineenä käyvät pankkikortit Visa Electronin talousplektrasta platinaiseen Amexiin. Joskus tarjoamme kaupantekijäisiksi kahvia tahi muuta kurkunkostuketta.

Jos maantieteellinen lokaatiosi ei salli kivijalkapuodissa asioimista, voit toki tukea disruptiivisen kriisin kourissa sinnittelevää postilaitostamme ja tilata tuotteita suoraan oman luukun läpi toimitettuna. Tällöin tuotteen hintaan lisätään pakkaus- ja postituskuluna 5 €. Tiedustelut ja tilaukset sähköpostitse osoitteeseen puoti@creat.fi. Saat maksuohjeet vastauspostissa, mutta todettakoon yleisesti, että transaktioon vaaditaan verkkopankkitunnuksia. Tuotteilla on lakisääteinen (ja mukavien asiakkaiden kohdalla sitäkin hövelimpi) palautusoikeus.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron, jolla tuemme yhdessä pohjoismaisen hyvinvointivaltion tulevaisuutta. Toimitusehdot löytyvät, kun rullailet tällä sivulla koko valikoimamme läpi aivan internetin alalaitaan asti.

Rahan vaihtaminen materiaan hyödyttää useimmiten vähintään yhtä kaupankäynnin osapuolta – ja ellei ketään muuta, vähintään verottajaa. Kun suoritat ostotapahtuman Creatin puodissa, joku voittaa aina! Tutustu rakkaudella kuratoituun katalogiimme ja pane kansantalouden onnenpyörä hyrräämään!

PANNAAN PIPO PÄÄHÄN! Täysin vegaaninen myssy. Tätä värikoodia valmistettu vain 25 kpl erä, joten ei tule vastaan kuin uniikkien lumihiutaleiden päissä. Hotti talvella, jopa hotimpi kesällä! Yksi koko käy kaikille (ellei mahdu millään päähän, ota välittömästi yhteyttä lääkäriin).

PANNAAN PIPO PÄÄHÄN!
Täysin vegaaninen myssy. Tätä värikoodia valmistettu vain 25 kpl erä, joten ei tule vastaan kuin uniikkien lumihiutaleiden päissä. Hotti talvella, jopa hotimpi kesällä! Yksi koko käy kaikille (ellei mahdu millään päähän, ota välittömästi yhteyttä lääkäriin).


TEKSTIILIÄ TORSON PÄÄLLE! Tom of Finland by Keltainen Ruusu, säätiöltä lisensoitu virallinen malli. Kahta eri printtiä: sailor (kuvassa) ja officer (kuvittele). Kokoja S:stä M:n kautta L:stä aina XL:ään. Kaikissa kaksi lyhyttä hihaa ja pääntie sekä ”sujahdusaukko” alhaalla (asettuu noin lantion kohdalle, jos koko on valittu optimaalisesti).

TEKSTIILIÄ TORSON PÄÄLLE!
Tom of Finland by Keltainen Ruusu, säätiöltä lisensoitu virallinen malli. Kahta eri printtiä: sailor (kuvassa) ja officer (kuvittele). Kokoja S:stä M:n kautta L:stä aina XL:ään. Kaikissa kaksi lyhyttä hihaa ja pääntie sekä ”sujahdusaukko” alhaalla (asettuu noin lantion kohdalle, jos koko on valittu optimaalisesti).


ARMOTON MENOPAITA! Teetimme Sepi Kumpulaisen 25-vuotistaiteilijajuhlan kunniaksi erän klassisen tyylikkäitä T-paitoja. Graafisen suunnitelman teki Jesse ”Chaos A.D.” Jaksola. B-puolen bonusraitana niskan alla sijaitseva Creatin virallisen kulttuurivoitelijan logo. Saatavilla olevat koot: S, M, L, XL.

ARMOTON MENOPAITA!
Teetimme Sepi Kumpulaisen 25-vuotistaiteilijajuhlan kunniaksi erän klassisen tyylikkäitä T-paitoja. Graafisen suunnitelman teki Jesse ”Chaos A.D.” Jaksola. B-puolen bonusraitana niskan alla sijaitseva Creatin virallisen kulttuurivoitelijan logo. Saatavilla olevat koot: S, M, L, XL.


MYYNNISSÄ ENÄÄ VAIN ÄSSILLE!  Jenni Väre Collection Limited 50 pcs Edition, viimeisiä viedään, vain muutama S-kokoinen hittituote jäljellä! Täyttä puuvillaa, reilun kaupan leima, THAT'S IT BUT NOT SHIT. (Mannekiini: Keuruun Näätä – hän halusi paljastaa olkapäänsä ja rullasi hihat piiloon, mutta paita on siis ihan perinteistä T-mallia.)

MYYNNISSÄ ENÄÄ VAIN ÄSSILLE!
Jenni Väre Collection Limited 50 pcs Edition, viimeisiä viedään, vain muutama S-kokoinen hittituote jäljellä! Täyttä puuvillaa, reilun kaupan leima, THAT’S IT BUT NOT SHIT. (Mannekiini: Keuruun Näätä – hän halusi paljastaa olkapäänsä ja rullasi hihat piiloon, mutta paita on siis ihan perinteistä T-mallia.)


VIRALLINEN FANIPÄÄHINE MAITOHAPPOKÄYMISEN YSTÄVILLE!  Korkeasta laadusta tunnettu ja parhaista raaka-aineista valmistettu perinteinen lippalakki. Säädettävä snapback-malli, ääripäät: omena ja meloni.

VIRALLINEN FANIPÄÄHINE MAITOHAPPOKÄYMISEN YSTÄVILLE!
Korkeasta laadusta tunnettu ja parhaista raaka-aineista valmistettu perinteinen lippalakki. Säädettävä snapback-malli, ääripäät: omena ja meloni.


ARVOSTELUMENESTYS! Jussi Ahlroth / HS: ”Kimmo Aroluoman Jenkkirundi kertoo paitsi tragikoomisen tarinan kiertue-elämän nurjasta puolesta, myös koskettavan avoimen kertomuksen hänestä itsestään. Aroluoma kuvailee suorasanaisesti sitä, miten hän hukkasi perheensä ja terveytensä yrittäessään pitää kiinni käsistä lipsuvasta urastaan.”  Ari Väntänen / Inferno: ”Jenkkirundista voivat oppia jotakin kiertuetöistä kiinnostuneet, mutta myös ne, jotka haluavat kehittää elämäntaitojaan.” Mikko Meriläinen / Soundi: ”Kirjan pitäisi olla pakollista luettavaa kaikille ensimmäisiä ulkomaanrundeja suunnitteleville bändeille.” Suonna Kononen / Karjalainen & Keskisuomalainen: ”Jos Aroluoma jatkaa tällä tavalla, hän saattaa vielä joku päivä tulla luoneeksi suomalaisen rockversion Zenistä ja moottoripyörän kunnossapidosta.”

ARVOSTELUMENESTYS!
Jussi Ahlroth / HS: ”Kimmo Aroluoman Jenkkirundi kertoo paitsi tragikoomisen tarinan kiertue-elämän nurjasta puolesta, myös koskettavan avoimen kertomuksen hänestä itsestään. Aroluoma kuvailee suorasanaisesti sitä, miten hän hukkasi perheensä ja terveytensä yrittäessään pitää kiinni käsistä lipsuvasta urastaan.”
Ari Väntänen / Inferno: ”Jenkkirundista voivat oppia jotakin kiertuetöistä kiinnostuneet, mutta myös ne, jotka haluavat kehittää elämäntaitojaan.”
Mikko Meriläinen / Soundi: ”Kirjan pitäisi olla pakollista luettavaa kaikille ensimmäisiä ulkomaanrundeja suunnitteleville bändeille.”
Suonna Kononen / Karjalainen & Keskisuomalainen: ”Jos Aroluoma jatkaa tällä tavalla, hän saattaa vielä joku päivä tulla luoneeksi suomalaisen rockversion Zenistä ja moottoripyörän kunnossapidosta.”


MAKULOINNILTA PELASTETTU MATKA ERIKA EIFFELIN MAAILMAAN! Tiina-Rakel Liekki: ”Suosittelen lämpimästi. Rautaiset rakastajat on viihdyttävä ja avartava yhtä aikaa. Ja yllättävän herkkä teos.”  Mesikämmen-blogi: ”Rautaiset rakastajat herättää ajatuksia ja venyttää tajuntaa. Mesikämmen suosittelee.”  Kujerruksia.fi-blogi: ”Voisin varmasti kirjoittaa tästä kirjasta sivutolkulla. Totean kuitenkin tähän loppuun vain, että Rautaiset rakastajat oli huikean kiinnostavaa luettavaa. Se on avartava tietoteos, koskettava elämäkerta ja kaikenkaikkiaan mieleenjäävä ja mietityttävä kirja. Suosittelen.”  Also sprach Jussi -blogi: ”Periaatteessa Erika Eiffelin elämästä voisi tehdä matter-of-factly tapahtumia luetellen uskomattomalta tuntuvan tarinan, joka imaisisi mukaansa. Kun hänen hulppeaan elämäntarinaansa yhdistetään kirjailijan ja Eiffelin kohtaamisista syntyviä pohdintoja, lopputuloksena on kuitenkin hämmentävän kauniita ajatuksia, joiden synnyttämiseen on vieläpä tehty ilmeisen paljon taustatöitä.” Hitaita raapaisuja -blogi: ”Paikoitellen kirjaa lukiessaan jää ihmettelemään, voiko jonkun ihmisen elämä olla oikeasti ja aidosti näin mielenkiintoista, kuin elokuvaa. Pääsy ilmavoimiin, vuodet Japanissa miekkataiturina, mestaruudet jousiammunnassa ja monet muut kirjan esille nostamat Erikan elämänvaiheet herättävät hämmästystä ja kunnioitusta.”

MAKULOINNILTA PELASTETTU MATKA ERIKA EIFFELIN MAAILMAAN!
Tiina-Rakel Liekki: ”Suosittelen lämpimästi. Rautaiset rakastajat on viihdyttävä ja avartava yhtä aikaa. Ja yllättävän herkkä teos.”
Mesikämmen-blogi: ”Rautaiset rakastajat herättää ajatuksia ja venyttää tajuntaa. Mesikämmen suosittelee.”
Kujerruksia.fi-blogi: ”Voisin varmasti kirjoittaa tästä kirjasta sivutolkulla. Totean kuitenkin tähän loppuun vain, että Rautaiset rakastajat oli huikean kiinnostavaa luettavaa. Se on avartava tietoteos, koskettava elämäkerta ja kaikenkaikkiaan mieleenjäävä ja mietityttävä kirja. Suosittelen.”
Also sprach Jussi -blogi: ”Periaatteessa Erika Eiffelin elämästä voisi tehdä matter-of-factly tapahtumia luetellen uskomattomalta tuntuvan tarinan, joka imaisisi mukaansa. Kun hänen hulppeaan elämäntarinaansa yhdistetään kirjailijan ja Eiffelin kohtaamisista syntyviä pohdintoja, lopputuloksena on kuitenkin hämmentävän kauniita ajatuksia, joiden synnyttämiseen on vieläpä tehty ilmeisen paljon taustatöitä.”
Hitaita raapaisuja -blogi: ”Paikoitellen kirjaa lukiessaan jää ihmettelemään, voiko jonkun ihmisen elämä olla oikeasti ja aidosti näin mielenkiintoista, kuin elokuvaa. Pääsy ilmavoimiin, vuodet Japanissa miekkataiturina, mestaruudet jousiammunnassa ja monet muut kirjan esille nostamat Erikan elämänvaiheet herättävät hämmästystä ja kunnioitusta.”


MUSIIKILLINEN MESTARITEOS SAATAVILLA MYÖS NYKYAIKAISENA LASERLEVYNÄ HINTAAN 15 €! Heikki Romppainen / HS: ”Äänimaisema perinteisine bändisoittimineen ja takaperin pyörivine nauhoineen on periaatteessa tuttua, mutta kappaleissa on kosolti sähäkän jazzahtavaa yllätyksellisyyttä. Moninaisista aineksista ja tunnelmista koottu Ruination on kaikessa kokeellisuudessaan hienosti strukturoitu ja intensiivinen kokonaisuus.” ★★★★/★★★★★  Arttu Rantakärkkä / Aamulehti: ”Kairon; IRSE!:n musiikki on vuoroin harrasta, vuoroin silkkaa voimaa ja volyymia. Se on koko ajan eeppistä ja elokuvallista haastaen kuuntelijan keskittymään. Ennen kaikkea se kuulostaa kansainväliseltä, eikä täten ihme, että Ruination on noteerattu esimerkiksi brittilehti The Guardianissa. Seinäjokelaiset ovat tiettävästi hioneet albumin sävellyksiä studiossa hartaasti, ja pitkäjänteinen työ kuuluukin kappaleiden loputtomana yksityiskohtaisuutena ja sävellysten taidokkaina draaman kaarina. Jos Sinister Waters II:n kaltainen 13-minuuttinenkaan kappale ei tunnu sekuntiakaan tylsältä, on se kirjoissani todellinen saavutus.” ★★★★★/★★★★★

MUSIIKILLINEN MESTARITEOS SAATAVILLA MYÖS NYKYAIKAISENA LASERLEVYNÄ HINTAAN 15 €!
Heikki Romppainen / HS: ”Äänimaisema perinteisine bändisoittimineen ja takaperin pyörivine nauhoineen on periaatteessa tuttua, mutta kappaleissa on kosolti sähäkän jazzahtavaa yllätyksellisyyttä. Moninaisista aineksista ja tunnelmista koottu Ruination on kaikessa kokeellisuudessaan hienosti strukturoitu ja intensiivinen kokonaisuus.” ★★★★/★★★★★
Arttu Rantakärkkä / Aamulehti: ”Kairon; IRSE!:n musiikki on vuoroin harrasta, vuoroin silkkaa voimaa ja volyymia. Se on koko ajan eeppistä ja elokuvallista haastaen kuuntelijan keskittymään. Ennen kaikkea se kuulostaa kansainväliseltä, eikä täten ihme, että Ruination on noteerattu esimerkiksi brittilehti The Guardianissa. Seinäjokelaiset ovat tiettävästi hioneet albumin sävellyksiä studiossa hartaasti, ja pitkäjänteinen työ kuuluukin kappaleiden loputtomana yksityiskohtaisuutena ja sävellysten taidokkaina draaman kaarina. Jos Sinister Waters II:n kaltainen 13-minuuttinenkaan kappale ei tunnu sekuntiakaan tylsältä, on se kirjoissani todellinen saavutus.” ★★★★★/★★★★★


TÄMÄKIN SVART RECORDSIN JULKAISU SAATAVANA VINYYLIFORMAATIN LISÄKSI NYKYAIKAISENA C-LEVYNÄ HINTAAN 15 €! Sputnik Music: ”Many post rock bands suffer the blight of unmemorable melodies and sterility, but these qualities are anything but applicable to Kairon IRSE! - the album showcases incredibly engaging elements from both shoegaze and post rock, and the highly energetic execution of this fusion is what makes Ujubasajuba one of the strongest albums of the two genres from 2014.”

TÄMÄKIN SVART RECORDSIN JULKAISU SAATAVANA VINYYLIFORMAATIN LISÄKSI NYKYAIKAISENA C-LEVYNÄ HINTAAN 15 €!
Sputnik Music: ”Many post rock bands suffer the blight of unmemorable melodies and sterility, but these qualities are anything but applicable to Kairon IRSE! – the album showcases incredibly engaging elements from both shoegaze and post rock, and the highly energetic execution of this fusion is what makes Ujubasajuba one of the strongest albums of the two genres from 2014.”

NYT VÄRISEE! Pekka Laine / Soundi: ”Massiivinen avauseepos ei millään muotoa tyhjennä yhtyeen ideapajatsoa. Vyörytys jatkuu herkeämättä purjehtien Circle-henkisistä tunnelmista karmaisevaan okkultistiseen lyijymyrskyyn. Värähtelijä on kuuntelukokemuksena kuin riitti, joka pelottaa ja puhdistaa yhdellä kertaa.” ★★★★/★★★★★  Pitchfork: ”Four albums into their career, the Finnish quintet Oranssi Pazuzu may have at last sidestepped the confines of the tag “black metal." Their latest 69-minute opus folds in Krautrock, electric Miles Davis, stoner, thrash and more, finding the band lost—wonderfully, strangely—somewhere between heaven and hell.”

NYT VÄRISEE!
Pekka Laine / Soundi: ”Massiivinen avauseepos ei millään muotoa tyhjennä yhtyeen ideapajatsoa. Vyörytys jatkuu herkeämättä purjehtien Circle-henkisistä tunnelmista karmaisevaan okkultistiseen lyijymyrskyyn. Värähtelijä on kuuntelukokemuksena kuin riitti, joka pelottaa ja puhdistaa yhdellä kertaa.” ★★★★/★★★★★
Pitchfork: ”Four albums into their career, the Finnish quintet Oranssi Pazuzu may have at last sidestepped the confines of the tag “black metal.” Their latest 69-minute opus folds in Krautrock, electric Miles Davis, stoner, thrash and more, finding the band lost—wonderfully, strangely—somewhere between heaven and hell.”

BRUTAALI ON KAUNISTA! Arttu Tolonen / Soundi: ”Valonielu on hieno trippi. Noisea, psykedeliaa ja syntetisaattoritekstuureja käytetään metallin taittamiseen väkeväksi ja eeppistä levottomuutta herättäväksi teokseksi, joka onnistuu rakentamaan jylhiä draaman kaaria toiston varaan.” ★★★★/★★★★★ Metal Injection: ”They’re one of those bands who draw upon eclectic and varied influences, and end up creating their own distinct sound while defying all attempts at classification. If you haven’t heard Oranssi Pazuzu’s brutal aural assault, you’re missing out. Valonielu is well worth your attention.”

BRUTAALI ON KAUNISTA!
Arttu Tolonen / Soundi: ”Valonielu on hieno trippi. Noisea, psykedeliaa ja syntetisaattoritekstuureja käytetään metallin taittamiseen väkeväksi ja eeppistä levottomuutta herättäväksi teokseksi, joka onnistuu rakentamaan jylhiä draaman kaaria toiston varaan.” ★★★★/★★★★★
Metal Injection: ”They’re one of those bands who draw upon eclectic and varied influences, and end up creating their own distinct sound while defying all attempts at classification. If you haven’t heard Oranssi Pazuzu’s brutal aural assault, you’re missing out. Valonielu is well worth your attention.”


TEIPPIÄ TAULUUN! Tämä uniikki, käsityönä lasilevylle tehty sähköteippiteos jäi Benjamin Murphyn Vile Oblivion -näyttelystä Creat Spaceen, koska yksi ohariolli ei suurista puheista huolimatta ikinä tullut lunastamaan varaamaansa taulua. Kehystetty 24 x 33 cm teos nähtävillä Creat Spacessa. Ostohommat paikan päällä, tätä emme postita.

TEIPPIÄ TAULUUN!
Tämä uniikki, käsityönä lasilevylle tehty sähköteippiteos jäi Benjamin Murphyn Vile Oblivion -näyttelystä Creat Spaceen, koska yksi ohariolli ei suurista puheista huolimatta ikinä tullut lunastamaan varaamaansa taulua. Kehystetty 24 x 33 cm teos nähtävillä Creat Spacessa. Ostohommat paikan päällä, tätä emme postita.


POST-PULKKINEN! Marraskuussa 2016 Creat-sivustolla julkaistiin Henri Pulkkisen ja Paperi T:n suhdetta puiva artikkeli ”Post-Pulkkinen”. Ville Malja toteutti kuvituksen MEB – Mister Easy Businessin Kampin myymälässä valokopiokoneella perinteisellä ”laita Papru naamasi lasiin” -metodilla. Kuvia otettiin neljä. Joka kuvasta kopiokone sylki sisuksistaan A3-kokoisen originaalin. Nämä neljä kuvaa skannattiin ja niistä teetettiin digitaaliset printit korkealaatuiselle valokuvapaperille, vain yksi uniikki kappale kustakin. Henri Pulkkisen signeeraamat kehystetyt teokset ovat myynnissä Creat Spacessa. Neljästä uniikista kuvasta kolme on yhä kaupan. Editio jokaisesta on siis todellakin vain 1/1. Mukaan saa myös alkuperäisen kopiokoneprintin.

POST-PULKKINEN!
Marraskuussa 2016 Creat-sivustolla julkaistiin Henri Pulkkisen ja Paperi T:n suhdetta puiva artikkeli ”Post-Pulkkinen”. Ville Malja toteutti kuvituksen MEB – Mister Easy Businessin Kampin myymälässä valokopiokoneella perinteisellä ”laita Papru naamasi lasiin” -metodilla. Kuvia otettiin neljä. Joka kuvasta kopiokone sylki sisuksistaan A3-kokoisen originaalin. Nämä neljä kuvaa skannattiin ja niistä teetettiin digitaaliset printit korkealaatuiselle valokuvapaperille, vain yksi uniikki kappale kustakin. Henri Pulkkisen signeeraamat kehystetyt teokset ovat myynnissä Creat Spacessa. Neljästä uniikista kuvasta kolme on yhä kaupan. Editio jokaisesta on siis todellakin vain 1/1. Mukaan saa myös alkuperäisen kopiokoneprintin.


POST-PULKKINEN 2.0! Teossarjan toinen osa. Uniikki ja Henri Pulkkisen signeeraama vedos tämäkin. Kehystetty 70 x 50 cm digiprintti. Myytävänä vain Creat Spacessa, ei postitusta.

POST-PULKKINEN 2.0!
Teossarjan toinen osa. Uniikki ja Henri Pulkkisen signeeraama vedos tämäkin. Kehystetty 70 x 50 cm digiprintti. Myytävänä vain Creat Spacessa, ei postitusta.


EI KAHTA POST-PULKKISTA ILMAN KOLMATTA! Paperi T -sarjan kolmas osa. Uniikki, Henri Pulkkisen signeeraama teos. Kehystetty 70 x 50 cm digiprintti. Editio todellakin 1/1. Myytävänä vain Creat Spacessa.

EI KAHTA POST-PULKKISTA ILMAN KOLMATTA!
Paperi T -sarjan kolmas osa. Uniikki, Henri Pulkkisen signeeraama teos. Kehystetty 70 x 50 cm digiprintti. Editio todellakin 1/1. Myytävänä vain Creat Spacessa.


Kaupan ehdot

Tuotteet tilataan sähköpostitse osoitteessa puoti@creat.fi. Tilausvahvistus sekä kuitti toimitetaan, kun suoritus on tullut Kulttuurituotanto Creat osk:n pankkitilille. Toimitusaika on enintään 7 vrk maksusuorituksesta. Creatin verkkokaupalla on oikeus perua tilaus, mikäli sen yhteydessä esiintyy epäselvyyksiä: esimerkiksi tilaajalla ei ole laillisia oikeuksia pankkitiliin, jolta tilaus maksettiin. Tällöin tilaajaan otetaan yhteyttä sähköpostitse. Mikäli muunlaisia ongelmia tilauksen tai lähettämisen yhteydessä esiintyy, otamme yhteyttä mahdollisimman pian. Asiakkaalla on lakisääteinen 14 päivän palautusoikeus vahingoittumattomalle tuotteelle. Palautuksiin liittyvät yhteydenotot sähköpostitse osoitteeseen puoti@creat.fi. Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuvat postikulut. Hinnat sisältävät arvonlisäveron (10 % / 24 %). Tätä verkkokauppaa pitää yllä Kulttuurituotanto Creat osk, Albertinkatu 12, 00150 Helsinki. Y-tunnuksemme on 2715934-5.

Kommentointi